Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 2024


Αγαπητοί φίλοι, επαγγελματίες και κάτοικοι του Μοσχάτου,
με πολλή χαρά συνεχίζουμε την έκδοση του 33ου τεύχους του
Kόσμου των Eπαγγελματιών του Mοσχάτου 2024.
Πρόκειται για έναν πολυτελή οδηγό, που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες, τα καταστήματα και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Μοσχάτου.
Στόχος του οδηγού αυτού είναι να αποτελέσει για κάθε κάτοικο του Μοσχάτου ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα τον βοηθήσει στις όποιες επιλογές του, ενώ συγχρόνως βοηθάει την ανάπτυξη της πόλης και της αγοράς της, η οποία είναι σύγχρονη, ποιοτική και πλήρης, αφού καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε κατοίκου.
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων που διανέμεται ο “Κόσμος” μας τιμούν με τα καλά τους λόγια τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επαγγελματίες, που μας εμπιστεύονται για την αξιοπρεπή προβολή τους με σημαντικό όφελος για την επιχείρησή τους μέσα από τις σελίδες μας και τους ευχαριστούμε θερμά.
Παράλληλα, προσφέρουμε στους επαγγελματίες του Μοσχάτου ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ και στον ηλεκτρονικό μας οδηγό: www.kosmosmoschatou.gr.
Ο Kόσμος των Eπαγγελματιών του Mοσχάτου εκδίδεται κάθε χρόνο σε 16.000 αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν πόρτα πόρτα αποκλειστικά στην πόλη του Mοσχάτου.
Όλοι οφείλουμε να κρατήσουμε την αγορά μας ζωντανή τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, γιατί ζωντανή αγορά σημαίνει ζωντανή πόλη και εμείς ως δημότες Μοσχάτου οφείλουμε να στηρίζουμε αυτούς που εργάζονται για εμάς.

Mε εκτίμηση
Μίνα Χριστοδουλοπούλου


Έκδοση: Studio Anastassatos
Διεύθυνση Έκδοσης: Μίνα Χριστοδουλοπούλου
Υπεύθυνη Διαφήμισης: Μίνα Χριστοδουλοπούλου
Δημιουργικό, Μακέτες, Σελιδοποίηση: Studio Anastassatos
Επιμέλεια εξωφύλλου: Studio Anastassatos
Διαχωρισμοί, CTP, Μοντάζ, Εκτύπωση, Βιβλιοδεσία: Fotolio
Πληροφορίες Διαφήμισης: 6932 91.98.92, 210 94.10.193

ΔIANEMETAI ΔΩPEAN
ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ 16.000 ANTITYΠA

Oι μακέτες των καταχωρήσεων του περιοδικού είναι ιδιοκτησία της έκδοσης. Aπαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευσή τους, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του εκδότη.


error: Content is protected !!